Нова дума

Информационна онлайн среща за пенсиониране в Испания и България на 2 октомври

zoom Информационна онлайн среща за пенсиониране в Испания и България на 2 октомври

13 септември 2021

Службата по трудови и социални въпроси към посолството на Република България в Мадрид организира на 2 октомври информационна среща, на която ще бъдат обсъдени новостите, касаещи здравното осигуряване и пенсионирането у нас и в Испания. Поради епидемичната обстановка и ограниченията за събиране на голяма група хора, събитието ще се проведе онлайн (във Фейсбук) в първата събота на месец октомври. Домакин на виртуалната среща е кантората на адвокат София Николаева, а медиен партньор – вестник „Нова дума“.

[ Още ]

Облекчиха изискванията за влизане от Испания в България

Облекчиха изискванията за влизане от Испания в България

1 септември 2021

Съгласно заповед № РД-01-733/27.08.2021 г. на министъра на здравеопазването на Република България, която влезе в сила на 1 септември 2021 г., Кралство Испания е определена като държава, която попада в „оранжевата” зона, заедно с други страни със средни показатели на 14-дневната заболеваемост на 100 000 души население.

[ Още ]

PCR, антигенен тест или сертификат за ваксинация/преболедуване показваме при пътуване до Испания

PCR, антигенен тест или сертификат за ваксинация/преболедуване показваме при пътуване до Испания

20 август 2021

Посолството на България в Мадрид информира за новите правила за влизане на български граждани в Испания: Уважаеми сънародници, Считано от 23 август 2021 г., съгласно актуализирания списък на държавите в риск на Министерството на здравеопазването на Кралство Испания, който може да бъде...

[ Още ]

  • СПОДЕЛЕНО
  • ЧИТАТЕЛЯТ - РЕПОРТЕР
  • ИСТОРИЯ С ПРОДЪЛЖЕНИЕ