Нова дума

Да помогнем на Камелия да проходи отново

zoom Да помогнем на Камелия да проходи отново

25 януари 2019

Здравейте, драга редакция!

Казвам се Руска Иванова Динева. Тук съм от 2002 година, вече съм пенсионерка. Пиша ви това писмо, защото искам и търся начин как да помогнем на Ками – едно момиче в разцвета на младостта си, но е пострадала и това налага сериозно лечение в Германия. Знаете, че едно такова лечение изисква много средства и за обикновения човек в България е непосилно. Научих за нея от една публикация в социалните мрежи. Помогнах малко – според възможностите си, но това е капка в морето и понеже много ме докосна историята й, реших да направя нещо друго. Ясно ми е, че сама не мога повече, затова търся други възможности и реших да ви пиша и да ви помоля да публикувате писмото с призив, ако е възможно, да се сложат дарителски кутии на места, където се събират повече българи.

Ето и писмото на Камелия, която се обръща към българите в Испания:

Здравейте!

Казвам се Камелия Ставрева на 39 години. От 2014 г., след нелеп инцидент се стигна до ситуация, в която подвижността ми е изключително ограничена – до ниво инвалидност.  За подобряване на здравословното ми състояние предстоят операции в Германия. Средствата са непосилни за мен и имам организирана дарителска кампания – открита дарителска сметка и DMS номер DMS KAMELIA  https://dmsbg.com/8618/dms-kamelia-stavreva/.За повече подробности може да разгледате страницата ми във фейсбук: Нека се обединим за Ками https://www.facebook.com/HelpKamelia.

Прилагам копие на последната епикриза от Германия.

Обръщам се с огромна молба към Вас, ако може да ми помогнете с  популяризирането на дарителската ми кампанията за набиране на средства за лечението ми.

Дарителската сметка в лева – Райфайзенбанк, IBAN: BG08 RZBB 9155 1007 5832 57, BIC: RZBBBGSF, титуляр: Камелия Атанасова Ставрева.

Към момента са събрани 20 000 лв., а за следващото ходене в Германия са необходими 30 000 лв.

С поздрав, Камелия Ставрева

Благодаря Ви предварително на всички!

С уважение и почит, Руска

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: