Нова дума

На адв. Пощакова с признателност

28 май 2015

Не се отчайвайте!!! След бракоразводно дело и присъдени ми родителски права, борба водена между три държави, за да си взема детето, изказвам искрената си благодарност към адв. Дора Пощакова - ЧОВЕКЪТ, който въпреки отчаянието ми ме караше да изправям глава и да вярвам, че лесно няма да бъде, но не и невъзможно.

[ Още ]

Признателност

14 май 2015

Уважаема Редакция, нашето семейство понесе тежка загуба. До нас застанаха много добри хора. Молим Ви да публикувате нашето благодарствено писмо на страниците на Вашия вестник „Нова дума“. Благодаря Ви!

[ Още ]

За здравните осигуровки и възстановяването на правата в България

1 април 2015

Здравните осигуровки в България винаги са тема, която предизвиква доста коментари и отзиви у нашите читатели. Възможността живеещите в чужбина да се освободят от плащането им със задна дата, зарадва много български граждани, избрали да реализират житейските си проекти извън родината. На теория лесно звучи и възстановяването на правата на здравноосигурени при окончателно завръщане в България. Дали обаче е така? Вижте две писма по темата.

[ Още ]

Информация, която лекува, чрез д-р Константинов

Информация, която лекува, чрез д-р Константинов

19 март 2015

Здравейте, уважаема редакция на „Нова дума”! Пиша тези редове в знак на благодарност към вас, че успявате да правите издавания от вас вестник не само интересен, но и много полезен за нас – неговите читатели. В него понякога научаваме много полезни и жизнено важни новини за нашето здраве, за хора, които могат да ни помогнат в трудни моменти, да ни насочат по правилния път.

[ Още ]

Българка призовава да подпишем петиция в защита на Центъра за психично здраве в Juslibol (Сарагоса)

19 март 2015

Здравейте! Казвам се Йоанна Кирилова Тошева-Чупева. Пиша ви от Сарагоса. Работя вече около 15 години в психиатричния сектор на здравеопазването както в България, така и тук. Обръщам се към вас с молба да разпространите информацията за една петиция. Събираме подписка в www.change.org под название No a la privatización de la gestión de la Unidad Rehabilitadora de Media Estancia...

[ Още ]