Нова дума

ТЪРСИ СЕ

ТЪРСИ СЕ

11 юни 2015

Издирва се 31-годишната Красимира Иванова Дакова, живееща в Мадрид, която е в неизвестност! Изтрит е фейсбук профилът й, телефоните й не отговарят, не влиза в скайп и близките й в България, както и приятелите й...

[ Още ]

Зов за помощ

Зов за помощ

28 май 2015

Млада майка се бори с тежко онкологично заболяване и има нужда от средства, за да се лекува в чужбина. Стотици приятели на Марина Колева-Груева от Троян, която има рак на матката, разпространяват пост във Фейсбук с молба за помощ. Десетки кутии са поставени в градa с цел колкото се може повече хора да направят дарение. Марина е майка на 5-годишно момченце и вече е направила неуспешен опит за лечение в страната ни.

[ Още ]

На адв. Пощакова с признателност

28 май 2015

Не се отчайвайте!!! След бракоразводно дело и присъдени ми родителски права, борба водена между три държави, за да си взема детето, изказвам искрената си благодарност към адв. Дора Пощакова - ЧОВЕКЪТ, който въпреки отчаянието ми ме караше да изправям глава и да вярвам, че лесно няма да бъде, но не и невъзможно.

[ Още ]

Признателност

14 май 2015

Уважаема Редакция, нашето семейство понесе тежка загуба. До нас застанаха много добри хора. Молим Ви да публикувате нашето благодарствено писмо на страниците на Вашия вестник „Нова дума“. Благодаря Ви!

[ Още ]

За здравните осигуровки и възстановяването на правата в България

1 април 2015

Здравните осигуровки в България винаги са тема, която предизвиква доста коментари и отзиви у нашите читатели. Възможността живеещите в чужбина да се освободят от плащането им със задна дата, зарадва много български граждани, избрали да реализират житейските си проекти извън родината. На теория лесно звучи и възстановяването на правата на здравноосигурени при окончателно завръщане в България. Дали обаче е така? Вижте две писма по темата.

[ Още ]