Нова дума

DIGI mobil – с рекорд

zoom DIGI mobil – с рекорд

15 юни 2017

В последния месец мобилният оператор DIGI mobil отбеляза рекорд в реализираните преноси на номера от други телекоми. 20 800 души са предпочели да преминат на DIGI, като запазят телефонния си номер, за да се възползват от новите ексклузивни оферти за минути и включени мобилни данни.

За първи път витртуален оператор оглавява класацията за пренос на номера, като нетната цифра на спечелените нови клиенти на DIGI е 18 600, тъй като са пресметнати и 2200 души, които са сменили синия оператор с друг.

Повече мегабайти и минути за същата цена – това е един от ключовете на успеха на новата маркетингова стратегия на DIGI mobil, която започна на 6 април.

Офертите са достъпни под наименованието Combo (мобилни данни и минути) и Naveg@ (мобилни данни) и се предлагат без допълнителни такси. Най-атрактивният продукт е Combo 20, като срещу 20 евро на месец (с вкл. ДДС) клиентите получават 10 GB мобилни данни за сърфиране в интернет, 2000 минути (33 часа) за национални и международни обаждания, както и 5000 безплатни минути от DIGI към DIGI.

Виртуалният оператор използва в момента мрежата на Movistar 3G, за да има покритие навсякъде, като планира до три месеца да включи и технологията 4G. DIGI mobil подготвя технически тази промяна за всички свои клиенти, като това няма да им струва нищо. 

За 9 години от съществуването си в Испания DIGI mobil е единственият мобилен оператор, който регистрира положително салдо в преносите на номера всеки  месец. Това, както и 700 000 контратирани телефонни линии, показват лоялността на клиентите, доволни от тарифите и конкурентните цени, и са доказателство за качеството на услугите и на работата на центъра за обслужване на клиенти.

Успехът на DIGI mobil е плод на ясните и разбираеми услуги, които са без условия, написани с дребен шрифт и на факта, че клиентите са доволни. Слогънът на кампанията “Lo que ves es lo que hay” е показателен за прозрачната работа на мобилния оператор, за улеснението за клиентите и за липсата на скрити уловки в тарифите.

Тарифите DIGI Combo (включват разговори и мобилен интернет) са разделени по следния начин:

• Combo 5: за 5 евро на месец (с вкл. ДДС) се предлагат 1 GB мобилен интернет, 100 минути за национални и международни разговори и 2000 безплатни минути в мрежата на DIGI.

• Combo 10: за 10 евро на месец (с вкл. ДДС) се предлагат 2 GB мобилен интернет, 400 минути за национални и международни разговори и 5000 безплатни минути в мрежата на DIGI.

• Combo 15: за 15 евро на месец (с вкл. ДДС) се предлагат 5 GB мобилен интернет, 800 минути за национални и международни разговори и 5000 безплатни минути в мрежата на DIGI.

• Combo 20: за 20 евро на месец (с вкл. ДДС) се предлагат 10 GB мобилен интернет, 2000 минути за национални и международни разговори и 5000 безплатни минути в мрежата на DIGI.

Освен това DIGI mobil има специални тарифи само с мобилни данни за сърфиране в интернет от телефона:

• Naveg@ 2 GB: за 5 евро на месец (с вкл. ДДС) се предлагат 2 GB интернет трафик.

• Naveg@ 5 GB: за 10 евро на месец (с вкл. ДДС) се предлагат 5 GB интернет трафик.

Клиентите на тези оферти могат да се обаждат и по телефона, като тарифите са на минута за международни и национални разговори и са доста икономични.

***

DIGI mobil е фирма, която принадлежи на мултинационалната компания RCS&RDS, S.A., представена в Румъния, Испания, Италия и Унгария. С повече от 20 години опит в сектора на телекомуникациите и с повече то 840 млн. евро оборот през 2016 г., компанията е лидер на пазара в Румъния, като предлага следните услуги: интернет фибра оптика, мобилна и стационарна телефония, кабелна и сателитна телевизия.

DIGI mobil España е виртуален мобилен оператор (OMV), който има повече от 9 години съществуване в Испания и ползва покритието на мрежата на Movistar. Компанията предлага на клиентите си пълната свобода и гъвкавост да избират кои услуги да ползват, без обвързване и ограничения; яснота в тарифите – без изненади и условия с дребен шрифт; ефикасно обслужване на клиентите на испански, английски и румънски език.

DIGI mobil започна да разработва мрежата си в Испания през 2008 г. и от тогава пише една успешна история с постоянен растеж. В момента има повече от 700 000 потребители, 3000 пунктове за продажби и над 200 служители.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: