Нова дума

Пенсии и обезщетения

Пенсии и обезщетения

1 юни 2012

Въпросите, свързани със социалното и пенсионното осигуряване, вълнуват голяма част от българите в Испания. След проведения от Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Генералното консулство във Валенсия информационен ден на 12 май, Асоциацията на българите „Паисий Хилендарски” в Бенидорм изпрати до министър Тотю Младенов запитване по теми, които не са имали време да поставят на срещата. От МТСП предоставиха на нашия вестник копие от отговорите на министъра, тъй като те представляват интерес не само за българската общност в Бенидорм, а и за по-широк кръг сънародници.

„Нова дума” благодари на МТСП и на Росица Димитрова – председател на Асоциацията на българите „Паисий Хилендарски”, за съдействието при осъществяването на тази публикация.

 

Целият текст е публикуван в брой 444 на "Нова дума".

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари:


  1. nabiev 02/06/2012

    po-obarkana satatia ne biah 4el.NI6TO NE SE RAZBIRA.tova i iurist ne moge da go razbere.....

  2. Взривовете у нас отново взеха жертви, нанесоха поражения и щети, но Прикриватурата отново !!! започва да бута разследването в първа глуха……. Както обикновено, мафията в оръжейният бизнес е със здрави червени корени и протекции. Затова ни е нужна нова Проккуратура, нов НПК, нов ГПК и нов ВСС !!! Обаче ни управлява групировката ГЕРБ……
    КОС е структурата от МВР, която е давала лицензи на фирми, давала е разрешения на всички ловни и червени барони и техните мутри за притежаване на оръжия, включително за автомати, пушки помпи, пушки с оптически мерници – някои мафиоти и ловци-убийци имат цели арсенали от оръжия !!!!!! Лицензирана безотговорност. Шефове на КОС контролирали много строго фирми и топ-оръжейници, но все не откривали нарушения. Вероятно заслепени от силно южно слънце, танци на маса или други ползи. Така става винаги при всяко червено управление или неговия ГЕРБав вариант сега.