Нова дума

Виктор Калев играе „Грамофонът“ в Салоу

zoom Виктор Калев играе „Грамофонът“ в Салоу

15 ноември 2022

Автобиографичният концерт-спектакъл на Виктор Калев – “Грамофонът” ще бъде представен на 3 декември 2022 г. (събота) от 19.00 ч. на сцената на Teatro – TAS в Салоу (адрес: Carrer de l'Advocat Gallego, 2 – Salou).

В продължение на повече от два часа талантливият актьор ще накара публиката да се смее с глас, да пее познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа.

„Грамофонът“ в същност е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Откакто се появява на бял свят, за кратко време “Грамофонът” се превръща в истински хит. Месеци наред спектакълът пълни зали и събира овациите на публиката в страната и чужбина. Какво прави представлението толкова докосващо и истинско?

“Най- вече искреността ми и това, че хората припознават моите истории като свои. Докато играя, в мен се заражда онова тънко чувство – носталгия. Надявам се да го провокирам и в хората. А какво е носталгията – това е желание на човек да преодолее финалността, да съживи щастливи случаи на своето съществуване, копнеж по миналото. Но предвид и посланието на моето представление, то е за бъдещето. Т.е. да не спираме да мечтаем и да случваме това, което искаме.”, споделя актьорът.

Билети на хартиен носител може да намерите в магазин Val Mar Salou на адрес: Via Roma, 16 в Салоу, тел. 675 542 179. Има възможност и за покупка онлайн: https://www.eventim.bg/bg/bileti/gramofont-tarragona-teatre-auditori-595613/event.html

 

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: