Нова дума

Виктор Калев представя "Грамофонът" в Мадрид

zoom Виктор Калев представя "Грамофонът" в Мадрид

29 юни 2022

Виктор Калев ще “завърти” плочата на живота си за първи път в Мадрид!
Автобиографичният концерт-спектакъл “Грамофонът” ще бъде поставен на 8 октомври 2022 г. (събота) от 18.30 ч. на сцената на TeatroGoya multiespacio.
В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара публиката да се смее с глас, да пее познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа.
"Грамофонът" в същност е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.
"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев.
Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Откакто се появява на бял свят, за кратко време “Грамофонът” се превръща в истински хит. Месеци наред спектакълът пълни зали и събира овациите на публиката в страната и чужбина. Какво прави представлението толкова докосващо и истинско?
“Най- вече искреността ми и това, че хората припознават моите истории като свои. Докато играя, в мен се заражда онова тънко чувство – носталгия. Надявам се да го провокирам и в хората. А какво е носталгията – това е желание на човек да преодолее финалността, да съживи щастливи случаи на своето съществуване, копнеж по миналото. Но предвид и посланието на моето представление, то е за бъдещето. Т.е. да не спираме да мечтаем и да случваме това, което искаме.”, споделя актьорът.
Билетите са пуснати в продажба в eventim.bg: https://bit.ly/3x8bLKk
За повече информация: 722 773 603 - Силвена Иванова
Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: