Нова дума

CESTA SELECTA – нов онлайн магазин за български продукти

zoom CESTA SELECTA – нов онлайн магазин за български продукти

23 юни 2022

Онлайн магазинът Cesta Selecta се заражда в Каталуния през 2020 година. Идеята за възникването му е да се възроди носталгичният вкус по продуктите, които познаваме от нашето детство в България. За това кулинарно пътешествие във времето залагаме на висококачествени артикули на млечно-месната компания "Добротица" – лидер в производството на натурални продукти с доказано качество и автентичен вкус от фермата на Недко Митев – Овчарово.  

Ако сте от хората, които искат да пробват продукти от локални малки производители, отново няма да бъдете разочаровани. Ще откриете артикули на местни фирми, които – за да гарантират качество, – избират сами да произвеждат суровините за своите продукти.

В света на козметиката и парфюмерията кралицата на цветята – розата, придобива широка популярност, заради благоприятното въздействие на розовото масло и розовата вода върху кожата. В страницата на Cesta Selecta можете да откриете различни български производители като Българска роза – Карлово, Арси козметик, Биофреш и др., които ви предлагат редица специализирани козметични серии, обогатени с розово масло, розова вода и други натурални съставки. Разнообразието е голямо, има продукти за всеки тип кожа и всеки вкус.

Cesta Selecta е фирма, която се грижи за комфорта на своя клиент! 

Доверете ни се! Очакваме Ви!

 

WEB: www.cestaselecta.es

FACEBOOK: www.facebook.com/CestaSelecta

INSTAGRAM: www.instagram.com/CestaSelecta

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: