Нова дума

Българин уби сестра си в Гуадарама

zoom Българин уби сестра си в Гуадарама

12 юли 2017

25-годишен българин уби сестра си, на 21 г., и рани гаджето й и майка си. Драмата се разиграла тази сутрин в Гуадарама (в северната част на обаст Мадрид), като на жертвите са нанесени множество прободни рани.  

Според кметицата на градчето Кармен Мария Перес криминалното деяние се случило след „семейна разправия“. Съседи са позвънили на 112 около 3 ч., за да подадат сигнал. На мястото веднага са простинали екипи на бърза помощ и на Гражданската гвардия.

Установено е, че младият българин е нанесъл удари и е пробол няколко пъти сестра си, приятелят й и майка си, като причините все още се изясняват.

21-годишното момиче е било ранено в гърдите и във врата, и е качена в линейка за транспортирана в болница Puerta de Hierro в Majadahonda. По пътя сърдечната й дейност спира, но е реанимирана и е приета с пулс в болницата. Там обаче е починала.

Приятелят й, на 26 години, е ранен с нож в стомаха, засегнат е далака му, има порезни рани по ръцете и по лицето, което ще наложи лицево-челюстна хирургия. Състоянието му е тежко, но стабилно.

Майката на жертвата и на агресора, която е на 48 години, има рани по главата, но няма опасност за живота й.

Разследващите твърдят, че младежът не е психично болен, макар че след убийството е бил настанен в психиатричното отделение на болницата в Majadahonda, където е арестуван от Гражданската гвардия.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: