Нова дума

Лили Иванова с концерт в Мадрид през ноември

zoom Лили Иванова с концерт в Мадрид през ноември

11 юли 2017

„LM SI GROUP” организира първото по рода си европейско турне на най-голямото име в българската поп музика – ЛИЛИ ИВАНОВА. През есента на 2017 г.  Лили Иванова ще изнесе 3 големи концерта в градовете Берлин, Мадрид и Милано:

3 ноември 2017 г. (петък)        

Берлин, Германия 

ЗАЛА: Tempodrom, Berlin, Germany

6 ноември 2017 (понеделник)

Мадрид, Испания

ЗАЛА: Teatro “Lope de Vega”, Madrid, Spain

6 декември 2017 (сряда)

Милано, Италия

ЗАЛА: Teatro “Carcano”, Milan, Italy

В концерта ще вземат участие музикантите: Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов - Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев - ударни, Орлин Цветанов – цигулка.

Програмата на турнето ще включва емблематични хитове, както и песните от най-новия безименен албум на Лили Иванова, който излезе в продажба през м. юни т.г.

Залите, в които ще се проведат концертите са едни от най-престижните във всеки от градовете.

„Tempodrom” е втората по големина зала в Берлин. Капацитетът за концерта на Лили Иванова е 3114 седящи места. През годините залата е била домакин на изпълнители като Seal, Leonard Cohen, Janet Jackson, Bob Dylan, Iggy Pop, Chris Norman, Kim Wilde и много други. Лили Иванова е първият български изпълнител, който ще изнесе концерт на тази сцена.

Teatro Lope de Vega е една от най-емблематичните сцени в Мадрид. С капацитет от 1445 места, впечатляващата зала също ще бъде домакин за първи път на български изпълнител.

Teatro Carcano се намира на един от основните булеварди в Милано и е сцена на редица значими събития. С капацитет от 1000 души, концертът на Лили Иванова ще бъде най-голямото събитие на български изпълнител в Милано.

Специално за турнето е създаден сайтът www.liliivanova.com с подробна информация за концертите. Официалната страница на турнето във „Facebook” e Lili Ivanova Tour 2017

Билети за концертите могат да бъдат закупени от сайтовете Eventim.bg и Ticketportal.bg

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: