Нова дума

МТСП и Агенция по заетостта организират онлайн форум „Кариера в България“

zoom МТСП и Агенция по заетостта организират онлайн форум „Кариера в България“

4 януари 2021

На 12 януари 2021 г. от 11 часа българско време (10 часа централно европейско време) Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с Агенцията по заетостта ще организира онлайн кариерен форум „Кариера в България“. Събитието ще се проведе чрез платформата на Европейската комисия „Европейски дни на труда” - https://www.europeanjobdays.eu/en/events/career-bulgaria

Регистрацията за участници и работодатели вече е отворена на страницата на събитието и е напълно безплатнa.

Вие ще може да получите ценна информация за възможностите за стартиране или продължаване на своята професионална реализация в България, трудовото и социално законодателство в страната, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот, програмите за стажуване и повишаване на професионалната квалификация, както и данни за условията на живот и работа  в страната. В събитието ще участват също представители на Националния осигурителен институт, Националната здравноосигурителна каса и на Службите по трудови и социални въпроси на МТСП към посолствата на Република България в европейските страни с най-големи български общности, които ще съдействат на участниците с отговори на въпроси.

Вече са се регистрирали за участие над 30 работодатели, между които Aurubis Bulgaria, EVN Bulgaria,  Liebherr Transportation Systems Marica, Postbank Bulgaria, ВИТ – Борсата за матраци, Balkantel и още много други. https://www.europeanjobdays.eu/bg/taxonomy/term/18388/exhibitors. Те ще имат възможност да презентират фирмите си, да заявят свободни работни места, да осъществят контакт с голям брой участници от разнообразни образователни и квалификационни направления, да провеждат интервюта с избрани кандидати и да управляват цялостния процес по наемане на съответните лица. 

Можете да се включите в събитието от всеки компютър или мобилно устройство с интернет връзка. Това е възможност да спестите време, усилия и разходи при търсене на работа или на кандидати по обявени позиции!

Подробна информация за събитието, възможност за регистрация и контакти на организаторите  са налични на страницата на провеждане на събитието  на български и английски език.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: