Нова дума

Мариян има нужда от нашата помощ

zoom Мариян има нужда от нашата помощ

15 юни 2018

„Здравейте, скъпи приятели и сънародници! Казвам се Мариян, на 28 години. Аз съм от едно село, Врачанско, което се казва Камено поле, но живея в Испания от 15 години. През 2011 година бях с приятели на басейн и там пострадах! Скочих надолу с глава в басейна и си строших трети и четвърти шиен прешлен! От тогава съм напълно неподвижен, движа си съвсем леко само лявата китка, 100% инвалид! За мен се грижи моята майка. Пиша ви, скъпи приятели и сънародници, защото се нуждая от финансова помощ за покупката на бус, който е адаптиран за инвалидни колички с рампа.

Ако имате възможност и желание да ми помогнете, бихте могли да го направите на посочената банкова сметка –  IBAN: ES48 2100 4093 2622 0014 3050 (BIC: CAIXESBBXXX) или чрез PayPal (Mariyan2898@gmail.com).

С всеки един лев, който можете да дарите, бихте били много полезни за покупката на нужния бус, за което ще Ви бъда много благодарен!

За повече информация бихте могли да ми пишете на лично съобщение по Фейсбук (профил: https://www.facebook.com/ralitsa.karcheva.1)  или да се обадите на тел. 643 013 544. Моля, споделете моя зов за помощ с повече хора!!! Благодаря ви за вниманието!“

Историята на Мариян Маринов Карчев обедини много българи във Фейсук, а и извън него. Няколко български магазина и заведения в област Мадрид поставиха касички, в които събират дарения. А групата „Работа и квартири в Мадрид“ (https://www.facebook.com/groups/746657772097775/) организира среща с цел събиране на средства за младия мъж. Тя ще се състои на 17 юни (неделя) в 15 ч., в парка „Ретиро“ (на масите зад Кристалния дворец), като на нея ще присъства и самият Мариян.

Тук може да намерите още информация за кампанията на нашия сънародник: https://www.facebook.com/mariyanmarinovkarchev/

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: