Нова дума

Информация, която лекува, чрез д-р Константинов

Информация, която лекува, чрез д-р Константинов

19 март 2015

Здравейте, уважаема редакция на „Нова дума”!

Пиша тези редове в знак на благодарност към вас, че успявате да правите издавания от вас вестник не само интересен, но и много полезен за нас – неговите читатели. В него понякога научаваме много полезни и жизнено важни новини за нашето здраве, за  хора, които могат да ни помогнат в трудни моменти, да ни насочат по правилния път.

Казвам се Фьодор Фетисов. Живея в град Collado Villalba, област Мадрид. През миналата 2014 година, в началото на месец януари, ме сполетя „лошото” – наложи се по спешност да ме оперират от рак, извадиха ми левия бъбрек с много голям тумор. Операцията мина успешно и в тази област на тялото ми няма проблеми, свързани със заболяването. Но, за голямо съжаление, ми откриха метастази в белите дробове и плеврата. След 45 дни, прекарани в болницата, ме изписаха за домашно лечение.

От месец март 2014 г. започна лечението на тези метастази – приемам орално специално лекарство в ампули по схема с почивки от 15 дни. Ефектът от това лекарство е почти същият, като венозната химиотерапия. Същите странични ефекти, които трудно се понасят, а има и болки. Но... друг начин няма! Трябва да търпиш!

И така, един ден в ръцете ми попадна вашия вестник, брой 508 от 22.06.2014 г., в който имаше статия за д-р Георги Константинов от Валенсия, под название „Натуралната медицина е дар Божий”, стр. 12-13. Отлична статия! Даваща едно от най-важните неща – ИНФОРМАЦИЯ!!! Насочваща за много неща! Дава отговор на важен въпрос – а сега накъде?!

Като всеки човек в моето положение (засегнат от някаква болест), почнах да се интересувам за допълнителен „лек”, освен назначеното ми от лекарите лечение. Получавах информация и съвети от близки и роднини в България, също така и от познати тук, от приятели и съседи испанци, изобщо – от много хора, както и информация от компютъра (интернет).

Но за първи път прочетох във вашия вестник (в гореспоменатата статия) за витамина В-17 – един от най-големите и ефективни врагове на РАКА, за него споменаваше и д-р Георги Константинов. Това много ме заинтересува – за първи път научавам нещо не от уста на уста, от ухо на ухо, а от статия във вестник, прочетена от мен лично.

Благодарение на телефона, посочен от вас в статията, се свързах с д-р Константинов. Той бе така любезен и внимателен да изслуша обясненията за моя случай и веднага ми даде първите си препоръки и наставления.

По-късно аз му написах писмо (след негово съгласие), в което изпратих копия на всички мои епикризи, кръвни проби, скенер, от самото начало на болестта до този момент. През цялото това време той нееднократно ми се обаждаше по телефона и се интересуваше за развитието на нещата.

 

Пълният текст е публикуван в брой 526 на "Нова дума".

 

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари:


  1. Prof.Y.Kirilov 01/05/2015

    Tova e porednata zabluda za le4enieto na raka.Rakovata kletka e izmen4iva i rezistentna .Razrabotki na preparati ot pazienta e razrabotena v nasha laboratorija.