Нова дума

Захари Бахаров представя моноспектакъла “Чамкория” в Мадрид

zoom Захари Бахаров представя моноспектакъла “Чамкория” в Мадрид

28 октомври 2022

На 3 декември (събота) Захари Бахаров ще подари една незабравима вечер на българите в Мадрид със спектакъла си „Чамкория“. Началният час на представлението е 19.00 ч. в Teatro Goya Multiespacio (c/ Sepúlveda, 3-5, 28011 Madrid).

Представяйки пътя на главния герой Бае Славе към Чамкория в края на 20-те години на миналия век, моноспектакълът вади на показ истории, които са актуални и днес. Представлението, основано по романа на Милен Русков от режисьора Явор Гърдев, се чака с необикновен интерес от феновете на театралното изкуство в България и цяла Европа.

Качете се на омнибуса за Чамкория, за да се върнете назад във времето, да попътувате до стария планинския курорт и да чуете лично от шофьора Бае Славе всичко по всички лични и интимни въпроси, всичко по всички семейни и родови въпроси, всичко по всички комшийски, квартални и градски въпроси, всичко по всички балкански, регионални, международни и геополитически въпроси, всичко по всички партийни, политически, военни, дипломатически и държавни въпроси, всичко по всички технически, исторически, природонаучни, автомобилостроителни, естествонаучни, философски, животновъдни, кинематографически, културни и обществени въпроси, както и не на последно място – всичко по всички галактически и вселенски въпроси.

Спектакълът съдържа и моменти на словесно откровение, поради което не се препоръчва за лица под 16 години.

Билетите са пуснати в онлайн продажба тук: https://bit.ly/3xYXzon

За въпроси и резервации: +34 722 773 603 – Силвена

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: