Нова дума

Стопирах остеопорозата с храната СИРИУС – Д

zoom Стопирах остеопорозата с храната СИРИУС – Д

2 февруари 2021

Годината е 2016, месец февруари. Тогава със статията „Живот без болка“ запознах читателите на в-к „Нова дума“ в Испания с българската храна СИРИУС – Д, създател на която е професор Димитър Димитров – удостоен с много български и международни награди и отличия.

Пет години след тази публикация и пет години след като аз и други български граждани, живеещи тук в Испания и България, я консумираме, искаме да изкажем нашата благодарност на ПРОФЕСОРА и да го уверим, че неговата ХРАНА СИРИУС – Д наистина лекува, но се иска време и постоянство. Преди да започна приемането на СИРИУС – Д, аз бях една развалина, с постоянно вариращо кръвно налягане, киселини, които ми пречеха да се храня нормално, проблеми с бъбреците и увреден черен дроб от многото обезболяващи лекарства, приемайки ги заради силните болки от лавиноразвиващата се остеопороза.

Днес, на моя рожден ден, мога да кажа, че 72 години са само цифри от математиката, защото се чувствам енергична, обезболена и с желание за живот. Успях да стопирам развитието на големият бич за жените в тази възраст ОСТЕОПОРОЗАТА. Нуждаещите се от съвет и снабдяване със СИРИУС – Д на добри цени в Испания и България, могат да го сторят на телефон 0034 647 039 275.

Брилянтина Добрева

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: