Нова дума

Представят в Мадрид възможности за кариерно развитие у нас

zoom Представят в Мадрид възможности за кариерно развитие у нас

12 ноември 2019

Фондация „Заедно в час“ представя следващата седмица в Мадрид своята дейност и програмата си за професионално и лидерско развитие. Събитието ще се състои на 21 ноември 2019 г. от 18:30 ч. в Impact Hub Alameda (calle de la Alameda, 22, ренфе Atocha, метро Estación del Arte). „Заедно в час“ набира кандидати за десетия випуск участници в програмата си, които през 2020 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 20 региона на България.

Ето и поканата от организатрорите:

Когато сме в чужбина, често се чудим дали и защо да продължим развитието си там, откъдето започна всичко - в България. Питаме се дали има смисъл да приложим наученото по време на университета, стажа или работата там, откъдето сме тръгнали. Обмисляме и доколко е възможна работата с кауза. И нерядко си задаваме въпроса дали избирайки този път, ще има кой да ни подкрепи и да сподели вълненията ни.

На 21 ноември те каним на среща, на която ще разбереш повече за програмата на “Заедно в час” - професионалната реализация и каузата, която може да отведе отново в България.

Ще обсъдим защо вече 10 години работим за това всяко дете в България да получи своя равен шанс за качествено образование в училище. Ще ти разкажем как можеш да станеш част от нашата все по-голяма общност, като едновременно с това развиваш себе си професионално и личностно. И ще ти споделим за вдъхновяващите истории на хора, които вече поеха по тази пътека от чужбина.

За да присъстваш на събитието, е необходима предварителна регистрация тук: https://bit.ly/2NNt0tI

Каним те да побързаш, тъй като местата в залата са ограничени.

Ще те очакваме!

Ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с:

Калин Баев

Специалисти “Привличане на участници”

k.baev@zaednovchas.bg

+359 893 322 368

***

От 2010 г. „Заедно в час“ работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. В рамките на програмата за професионално и лидерско развитие те се обучават да работят като учители, придобиват педагогическа квалификация (ако нямат такава) и имат достъп до разнообразни надграждащи обучения – както за работа в класната стая, така и за бъдещото им професионално развитие.

„Заедно в час“ е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от международната мрежа Teach For All, чийто подход успешно се прилага в над 50 други държави на шест континента.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: