Нова дума

Ансамбъл „Българе“ с концерт във Валенсия

zoom Ансамбъл „Българе“ с концерт във Валенсия

5 септември 2019

Национален фолклорен ансамбъл "Българе" ще представи в Испания за първи път зад граница най-новия си спектакъл "Осмото чудо"! Събитието е част от Фолклорен Добруджански събор "Мило ми е, драго ми е" и ще се състои във Валенсия на 21-ви септември от 18 ч. в голямата концертна зала на училище “San José”, на адрес: Avda. de les Corts Valencianes 1, 46015 Valencia.

Билети можете да закупите онлайн на адрес: https://bgfolkdesign.yapsody.com или със заявка на ел. поща: tickets@bgfolkdesign.com

Фолклорният Добруджански събор "Мило ми е, драго ми е" ще събере в дните 20 и 21 септември заедно хиляди българи от различни точки на Европа, за да ги пренесе отново в нашата любима Родина.

„Над 30 български фолклорни групи и изпълнители от 6 държави ще покажат своята любов към родния фолклор от сцената на събора, а гости от 11 държави, дошли специално за събора, ще ги аплодират и ще танцуват заедно с тях. Малки и големи – всички заедно...“, споделят организаторите от Добруджански събор „Мило ми е, драго ми е“ и „Бг Фолк Дизайн“, и продължават: „За финал, заповядайте да направим най-голямата хоротека на закрито в Европа, с народна музика на живо, DJ, вечеря, песни и хора до ранни зори!“

Съборът ще се проведе в парк "Jardines del Real o Viveros", в центъра на Валенсия, на адрес: Carrer de Cavanilles, 1, 46010 València.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: