Нова дума

Wizz Air с 20% пролетна промоция

Wizz Air с 20% пролетна промоция

5 април 2013

Най-голямата нискотарифна-нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа – Wizz Air, обяви днес началото на пролетната си промоция. От днес всички полети по всички линии са с 20% по-ниски цени. Промоцията започна вчера за членовете на Wizz Exclusive Club и поради големия интерес, от днес – 5-ти април, е отворена за всички и ще продължи до 24 ч. на 7-ми април. 

Авиокомпанията има редовни полети от София до Мадрид, Валенсия, Барселона и обратно.

“Приканваме всички към пролетно пробуждане! Да планират навреме летните си Wizz пътешествия със своите близки и приятели и да се възползват от пролетната промоция, като направят резервация от днес до 7-ми април с 20% по-ниски цени. Най-новите линии от София до Кипър, Киев и Дубай също са вече в продажба”, обяви Даниел де Карвало, мениджър корпоративни комуникации на Wizz Air.

Новата линия София-Дубай стартира от 29 октомври и ще лети първоначално три пъти седмично. Полетите ще се извършват до Dubai World Central – летището, което според плановете скоро ще се превърне в най-голямото в света, и е удобно разположено, за да обслужва Дубай и Абу Даби в Обединените Арабски Емирства.  

Wizz Air ще бъде първата европейска нискотарифна авиокомпания, която лети до Дубай и превозва клиенти за Dubai World Central.  Полетите на Wizz Air по новата линия са вече в продажба и могат да бъдат веднага резервирани на wizzair.com на невероятни цени, започващи от 149 лв.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: