Нова дума

MoneyGram раздава куп награди

MoneyGram раздава куп награди

16 май 2013

По случай великденските празници всяка седмица до края на май MoneyGram подарява по един мобилен телефон на някой от своите клиенти, които изпратя пари от Испания до България, Румъния или Украйна. Предвидена е и парична награда – от 1000 евро.

За да участвате в промоцията, трябва само да направите един паричен превод между 1 април и 31 май. Минималната такса за изпращане до България с MoneyGram е 8.90 евро (за суми до 100 евро).

Междувременно MoneyGram и застрахователната компания  MetLife – световен лидер в застраховките живот и колективните застраховки за работещи, подписаха споразумение за сътрудничество. Според него всички клиенти, които използват услугите на MoneyGram за изпращане на пари, могат да сключат застраховка, заплащайки само 1 евро.

Във всеки един от над 17 000 пункта на MoneyGram в Испания може да се подпише полицата на MetLife за парични преводи до чужбина. Тя е с валидност 30 календарни дни след датата на транзакцията и осигурява застрахования в случай на трайна нетрудоспособност и хоспитализиране или неговите близки при евентуална смърт.

С всяко изпращане на пари с MoneyGram може да се чувствате по-сигурни само за 1 евро повече. В случай на смърт обезщетението е за получателя на парите и е в размер на 1000 евро. При инвалидност и нетрудоспособност изпращача на парите получава обезщетение от 1000 евро. Ако пък му се наложи да влезе в болница за повече от 7 дни, застраховката му осигурява 500 евро.

„Много сме доволни от резултатите, които са следствие на споразумението ни с MoneyGram. Целта ни е да доближим нашите застраховки до клиентите, като улесним начина на запознаване с условията ни и сключването на застраховка с такива важни покрития като смърт, инвалидност или хоспитализация.

Ето защо, ние вярваме, че с това ново партньорство можем да защитим по-голям брой клиенти – не само притежателите на полици, но и техните семейства”, казва Оскар Еренсиа, генерален директор на MetLife Iberia.

Игнасио Хил, регионален директор на MoneyGram – Испания, коментира: „Подписването на споразумението с MetLife ни гарантира – заедно с нашата основна бизнес дейност, която е изпращане на пари, – и предлагане на услуги с добавена стойност. Този нов продукт е иновативен на испанския пазара и ни позволява да обогатим предлаганите на нашите клиенти дейности, като дори се грижим за техните семейства. Целта ни е да продължим с новостите и да работим ръка за ръка със световни фирми, за да подобрим услугите си”.

MoneyGram Internacional е компанията лидер в изпращането на пари и вече има повече от 310 000 пункта в 192 страни по света, които предлагат услугите й. Само за последните 2 години и половина глобалната мрежата от посредници е нараснала със 100 000. Затова с MoneyGram никога не сте прекалено далече от място, където да направите бързо и лесно паричен превод

За 2012 г. фирмата отчита 14 процента ръст в броя на транзакциите и 13 на сто увеличение на приходите. Ръководството на компанията отбелязва факта, че за възхода допринасят и сключените договори с пощите в България, Канада, Индия, Исландия, Италия, Великобритания, Ямайка, Кения, Молдова, Полша, Украйна и Киргизстан.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: