Нова дума

Информационно-консултативен ден за пенсии, помощи и здравноосигурителни права в Мадрид на 29 октомври

zoom Информационно-консултативен ден за пенсии, помощи и здравноосигурителни права в Мадрид на 29 октомври

19 септември 2023

Уважаеми сънародници,

Службата по трудови и социални въпроси към Посолството на Република България в Мадрид организира информационно-консултативен ден за български граждани, който ще се проведе на 29 октомври 2023 г. (неделя) от 10:00 ч. до 13:00 ч. в сградата на дипломатическата ни мисия (адрес: Travesía Santa María Magdalena, 15 – Мадрид, метро Pío XII (L-9).

Участие ще вземат представители на Националния осигурителен институт в България, адвoкат София Николаева – практикуващ юрист в Испания, и Невена Зидарова – ръководител на Службата по трудови и социални въпроси.

Целта на събитието е сънародниците ни да получат актуална и достоверна информация по теми, свързани с нормативното законодателство по отношение на видовете пенсии, обезщетения, болнични, здравноосигурителни права в Република България и в Кралство Испания, в  т.ч. по Европейските регламенти за координация на системите за социална сигурност.

Отправяме молба всички заинтересовани граждани, желаещи да присъстват, да се регистрират на приложения линк. Местата са ограничени.

За допълнителни въпроси: socialbg.madrid@gmail.com.

Информационната среща на 29 октомври ще се предава и във Facebook със съдействието на българския вестник в Испания – „Нова дума“.

 

Служба по трудови и социални въпроси към

Посолството на Република България в Мадрид

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: