Нова дума

Домашен интернет LA FIBRA от DIGI mobil – вече в Мадридска област

zoom Домашен интернет LA FIBRA от DIGI mobil – вече в Мадридска област

18 октомври 2018

Една дълго чакана новина от мобилния оператор DIGI mobil вече е факт – от около месец компанията предлага в автономна област Мадрид и домашен интернет: LA FIBRA. Това беше най-желаната от клиентите им услуга през последната година, като е достъпна на минимални цени и с много бонуси за потребителите.

Интернетът е оптичен, бърз и симетричен, а цената му е следната: 30 Mb за 25 евро/месец и 500 Mb за 30 евро/месец.

Както и при останалите предлагани от DIGI продукти, тук също важи основният принцип на компанията за прозрачност – #DeVerdadSinTrucos. „Искаме да отбележим нашата 10-годишнина по най-добрия за нашите клиенти начин. Цената на домашния интернет не се променя след третия месец или като изтече година, защото при нас няма скрити условия, които да се налага да четеш с лупа“, обясняват от DIGI и уточняват, че инсталацията на фибрата и Wi-Fi рутерът не се заплащат. Освен това, интернетът може да се комбинира с мобилен или стационарен телефон, като може да се добавят или премахват продукти, когато клиентът пожелае, за да контролира месечните си разходи.

Интернет услугата е симетрична, което позволява максимална скорост за сваляне и качване при сърфиране в интернет, при гледане на видеосъдържание или игри онлайн, при публикуване и споделяне на файлове в социалните мрежи.

Домашният телефон не е задължителен в пакет с интернета, както при по-голямата част от компаниите, но ако все пак клиентите искат да имат, могат да го направят срещу 1 евро/месец или 3 евро/месец, като пренесат стария си номер или подпишат договор за нов. Идентифицирането на входящите обаждания се предлага без допълнителни такси. Ако изберете домашен телефон срещу 1 евро, разговорите се таксуват на минута. Ако обаче предпочетете следващата тарифа – от 3 евро, тя включва неограничени обаждания в Испания и 500 минути на месец за международни разговори.

DIGI предлага и много изгодни оферти за мобилен телефон, при условие че се комбинира с домашния интернет. Ако се сключи договор за мобилна услуга и оптичен интернет, компанията предлага бонус – двойно повече гигабайти мобилен интернет към избраната тарифа и намалена такса за нея. Разбира се, може да прехвърлите линията си от друга компания, като запазите номера си; да поискате нов номер или ако вече сте клиент на DIGI – предплатената ви карта да премине към договора за LA FIBRA. Освен това – не само вашият телефон може да бъде с по-изгодна такса, но и на още 3-ма членове на вашето семейство или приятели.

От мобилната компания обещават, че скоро ще могат да предлагат услугите си за оптичен интернет не само в област Мадрид, но и в останалата част на Испания. Договорите се сключват в пунктовете за продажба на DIGI – локутория и магазини, като специално за българските клиенти на компанията услугата се предлага и в познатото „българско“ локуторио в Хетафе – c/ Sánchez Morate, 4 – Getafe, metro Juan de la Cierva. За повече информация на български език: тел. 916 818 670

Ако не живеете в  Comunidad de Madrid, но офертите на DIGI ви интересуват, може да оставите данните си в сайта www.digiencasa.es. От компанията поемат ангажимент да ви информират, когато LA FIBRA DE DIGI започне да се предлага и във вашия район.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: