Нова дума

Кастиля-Ла Манча: Помощи за малки и средни предприятия

30 май 2013

Официалният бюлетин на автономна област Кастиля-Ла Манча публикува решението на Съвета по заетост и икономика за свикването на публичен конкурс за предоставяне на тазгодишни помощи за инновационни проекти на малки и средни предприятия от региона. Предвидената сума е 4,5 милиона евро. Целта е да се укрепят и модернизират този вид компании от областта.

Помощите могат да бъдат финансирани съвместно с Европейския фонд за регионално развитие чрез оперативната програма ФЕДЕР (2007-2013) за Кастиля-Ла Манча и централното правителство.

Общото изискване е предприятията да са регистрирани в този регион, но тъй като става дума за европейски средства и средства от централното правителство, могат да кандидатстват и компании, които не са регистрирани в областта, но имат в нея най-малко едно представителство или цех.

Молбите се отправят до Dirección General de Economía, Competitividad y Comercio и трябва да бъдат съпроводени с попълнените формуляри, които могат да се изтеглят от страницата на автономната администрация - http://www.jccm.es.

Срокът за подаването на документите е един месец след публикуването на решението за конкурса в Официалния бюлетин на областта.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: