Нова дума

Цветан Цветанов и Есперанса Агире ще се срещнат с българи в Мадрид (промяна в адреса)

Цветан Цветанов и Есперанса Агире ще се срещнат с българи в Мадрид (промяна в адреса)

4 април 2014

Partido Popular Europeo – Мадрид, организира среща със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и с председателя на PP в испанската столица Есперанса Агире, на която кани всички българи.

Събитието е на 9 април (сряда), но предварително обявените на страниците на "Нова дума" час и място бяха сменени. От PP съобщиха новите - от 18 ч. в Casa de Vacas de El Retiro (адрес Paseo Colombia, 1 - 28009 Madrid), метро Retiro (Línea 2), автобуси 2 - 20 - 28 -202.

Повече информация може да получите и на следните адреси в интернет: www.ppmadrid.es, www.facebook.com/nuevosmadrilenospopulares, Twitter: @ppmadrid #ppmadrid.

* * *

Наскоро бившият вътрешен министър Цветан Цветанов бе удостоен със Сребърен кръст на Ордена за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания. Това стана ясно от писмо на министъра на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Министър Диас информира Цветанов, че са приключили всички процедури около удостояването с ордена. „Както съм споделял и при други поводи, особено съм удовлетворен от забележителното сътрудничество между България и Испания в съответните ни компетенции по времето, когато ръководехте Министерството на вътрешните работи на Вашата страна, което Ви превръща в достоен носител на високото отличеие“, пише още в писмото си Хорхе Фернандес Диас. Испанският вътрешен министър поздравява сърдечно Цветан Цветанов и се надява да се срещнат в близко време.

Първият испански политик, който поздрави Цветан Цветанов за удостояването му със Сребърен кръст, беше евродепутатът и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент Аугустин Диас Де Мера. На конгреса на ЕНП в Дъблин, Аугустин Диас Де Мера благодари на Цветан Цветанов за успешното сътрудничество между вътрешните министерства на Испания и България по негово време и му пожела още много успехи.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: