Нова дума

Пианистка търси възможност за обучение в Барселона

zoom Пианистка търси възможност за обучение в Барселона

8 февруари 2018

Уважаема редакция,

Позволявам си да Ви пиша това писмо, не само за да Ви помоля за подкрепа, но и да Ви представя коя съм аз.

Казвам се Ивана Говедарска и съм на 24 години. Откакто се помня, мечтата ми е била да свиря на пиано (вероятно породена от невероятната любов към музиката на моя дядо, хоровият диригент Христо Арищиров). И това правя вече 18 години. Завърших Музикалната академия в класа на световноизвестния пианист Иван Дреников. Спечелих награди на международни и национални конкурси, изнесох рецитали и концерти във Франция, Испания, Гърция и у нас. Участвах в майсторски класове на световноизвестни пианисти и в Европа, и в САЩ. Тази година придобих магистърска степен в Conservatori del Liceu, Барселона, в класа по пиано на проф. Станислав Почекин, който ме покани да продължа и следващата година обучението си в Консерваторията с него. Таксата за това обучение, по време на което ще се подготвям за участие в конкурси от висок ранг, е 3700 евро.

Бих искала да споделя с Вас моята crowdfunding кампания за набиране на средства за обучението ми в Conservatori del Liceu - Барселона. Все още остават да се набавят около 30 процента от сумата. Повече информация може да намерите на линка на кампанията: https://www.indiegogo.com/projects/pianist-music-training-in-spain-piano

Предварително искам да изкажа благодарност за отделеното внимание и време. На разположение съм за всякакви въпроси на тел. +359 883 358640.

С уважение,

Ивана

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: