Нова дума

Една майка моли за помощ

17 ноември 2016

Здравейте!

Може би ще ви озадачи молбата ми, но, изчерпала малкото възможности, които имах, търся помощ и съдействие от вас. Живеем със синът ми в Мадрид от скоро. Причината, поради която сме тук, е, че от 3-годишна възраст синът ми има проблеми с бъбреците. Няколко операции в детска урологична клиника, но за жалост неуспешни. Следва хемодиализа в детски център за хемодиализа в София. След 3 години на диализа трансплантация на бъбрек, като донорът бях аз – неговата майка. С големи страдания, през 2011 г. отхвърли трансплантираният орган и оттогава е отново на диализа. Опасявайки се, че проблемите ще се задълбочат и поради невъзможност да се излекува в България, решихме да се преместим тук, в Испания, където не само ще се лекува, но и ще промени животът си към по-добро.

Обръщам се с молба за помощ и съдействие! Ако има хора, които биха ми помогнали да си намеря работа, за да съм в помощ на сина ми, ще бъда безкрайно признателна. Не ме притеснява работа или разстояние. Отговорна съм и много мотивирана. За съжаление, не мога да работя като интерна – работа, която се намира по лесно. Работих в България като учител, но през ваканциите – като камериерка в хотел в Слънчев бряг. Мога да работя каквато и да е работа и в производство. Уча испански и се справям добре. Моля ви! Това е жизненоважно за нас. Единственият начин синът ми да не се чувства обречен и да получи шанс за живот, е именно тук, а аз искам да му помогна за това! Имам разрешително за пребиваване N.I.E. и numero de Seguridad Social

С уважение и надежда,

Лиляна Петрова

тел. 654 515 059 

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари:


  1. Yoanna 30/11/2016

    Dobar vecher, sled kato prochetoh teksta purvoto, koeto mi idva v glavata e edna asociqcia koqto podpomaga izsledvaniq samo za detski rak. Poznavame gi lichno, suzdadoha q roditelite na edno momchence koeto pochina ot rak i asociqciata nosi negovoto ime, dariteli sme i sa napulno sigurni. Predpolagam che pone mogat da vi naputqt koq bolnica ili doktor. Ostavqm vi dannite i s kakvoto mojem shte pomognem. Mnogo zdrave, kusmet i silno napred!!
    Asociacion APU :http://www.asociacionpablougarte.es/index.htm
    asociacionpablougarte@gmail.com - info@asociacionpablougarte.es


  2. Dara 02/12/2016

    Здравей,аз работя в ресторант в Оренсе,Галисия.януари 2017 си тръгвам за БГ и мястото е свободно,ако те интересува тел.ми е 003464293909 Дарина.Успех и кураж!