Нова дума

Подаряват книги за вярата

Подаряват книги за вярата

31 март 2016

Здравейте, драга редакция на в. „Нова дума“!

Благодарим, че ви има и можем отново чрез вас да се обърнем към всички наши сънародници.

Пишем ви от Българска евангелска църква (Хетафе). Този път поводът е един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово.

Бог да благослови целия ви екип и всички ваши читатели, и нека си спомним за жертвата на кръста на нашия Господ Исус Христос. И във връзка с тази и много други теми, свързани с вярата, ние предоставяме книги, които се разпространяват безплатно. Те съдържат въпроси и отговори, свързани с вярата. Тези материали са ни предоставени също безплатно от нашия дългогодишен приятел и съратник в божиите дела – проф. Дечко Свиленов от София. Повече за автора може да разберете от творбите му.

Нашата цел е тази литература да достигне до всеки наш сънародник. В момента може да ги намерите в църквата в Хетафе, както и в някои магазини във Фуенлабрада, Мадрид, Хетафе и Мостолес. Ако някой желае да се сдобие тези книги или да ги разпространява в свой магазин, или по друг начин, моля да се обърне към нас на тел. 637 939 508.

Ще си позволим и чрез нашия многоуважаван вестник да благодарим искрено на проф. Дечко Свиленов за предоставената ни литература и за неуморната му работа в това велико дело. Благодарности и на всички спонсори, без които тази литература не би съществувала и не би достигнала до нас.

Бог да благослови всички и нека истината да достигне до всеки един човек.

„И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни!“ Йоан 8:32

 

Българска Евангелска църква (Хетафе)

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: