Нова дума

Да живееш без болка

Да живееш без болка

4 февруари 2016

Излизам пред читателите на в. „Нова дума“, които ме познават от българския магазин на c/ Columbia, 16 в Мадрид, до църквата, за да потвърдя правотата на една древна мисъл, която гласи: „Няма нищо случайно на този свят!“.

В началото на месец декември миналата година „случайно“ бях в магазина и пак „случайно“ се сдобих с два български вестника, в които прочетох за функционалната храна, регистрирана като хранителна добавка СИРИУС-Д. Написаното от лекари, хирурзи, засили любопитството ми и реших да се обадя на посочения телефон за връзка, за да разбера дали на мен ще ми помогне за проблема, който имам – напреднал стадий на остеопороза и сколиоза. За моя чест, разговарях със създателя на СИРИУС-Д – проф. Димитър Димитров. Неговият отговор беше, че СИРИУС-Д възстановява една от 4-те тъкани в човешкия организъм – съединителната (другите 3 са: епителна, мускулна и нервна тъкан).

Съединителната тъкан съществува във всеки орган на човешкото тяло, изграждайки стената на кухите вътрешни органи (стомах, черва, черен дроб, бъбреци), кръвоносните съдове и участва и в изграждането на стави, хрущяли и сухожилия. Така че твърдо е убеден, че за моя здравословен проблем ще помогне.

Реших да замина за България, но през декември много трудно се намират билети за самолета. С помощта на Елена от „София Холидейс“ имах полет на 15 декември. Два дни по-късно имах среща в София с проф. Димитров.

Прочетох доста благодарствени писма от хора, на които СИРИУС-Д е помогнала.

На 25 декември – Рождество Христово, започнах и аз да взимам тази храна с много вяра и надежда за успех.

Искам да споделя, че заминах за България с пакетче сода бикарбонат, която взимах по 3 пъти на ден преди ядене, защото – независимо какво консумирах, след минути получавах влудяващи ме киселини. Вече взимам СИРИУС-Д втори месец. За содата забравих и ям неща, които преди отбягвах.

На 2 пъти през този период получих силни болки, започващи от областта на бъбреците и стигащи ниско долу до пикочния мехур. Консултация с лекар ме успокои, че преминават песъчинки, които СИРИУС-Д чисти от бъбреците,

Заради остеопорозата и силни болки в дясното рамо, за които ми слагаха „уж“ обезболяващи инжекции без никакъв резултат, вземах по 3 пъти на ден обезболяващи хапчета.

Сега взимам профилактично по 1 на ден, но скоро и него ще преустановя, защото установих, че тази храна действа и приканвам хората с проблемно здраве да започнат нейната употреба, за да живеят без болка. Това усещане е прекрасно, но искам да кажа, че ако някой мисли да се лекува „от ден до пладне“ и между другото„, няма да има резултат. Трябва да се спазва дозата и времето за лечението.

 

Пълният текст на писмото на Брилянтина Добрева е публикуван в брой 548 на "Нова дума".

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: