Нова дума

От Салоу до света: Пътят на Мая Ятанска към финансовата свобода

zoom От Салоу до света: Пътят на Мая Ятанска към финансовата свобода

22 април 2024

От скромното начало като част от българската общност в Салоу (Испания) до профила на успешен предприемач и организатор, Мая Ятанска доказва, че амбицията и упоритостта могат да преодолеят всяко предизвикателство. На 39 години, тя вече е собственик на няколко бизнеса в различни сектори, като се фокусира върху почистващи хотелиерски услуги, недвижими имоти и внос на азиатски напитки. Паралелно с това, Мая е активен член на българската асоциация в Салоу и главен организатор на множество културни събития, които целят да запазят и насърчат българския дух далеч от родината.

През последната година, Мая разширява своите хоризонти като влиза в света на YouTube с мисията да обучава и мотивира българите по света, особено тези в Испания. Нейната трейдинг академия „Маверик Еволюшън“ е създадена с цел да служи като мост между финансовите знания и демографското развитие на България. Начинът на трейдинг, които предлага, е иновативен и е с цел да се печелят пари, без да се рискува нито 1 лев на трейдъра. „Искам да дам шанс на младите хора у нас и зад граница да се обучат и реализират успешно, да станат финансово независими и да имат възможността да се завърнат в България с достойнство и увереност“, споделя Мая Ятанска.

Тя вярва, че образованите и финансово независимите индивиди са ключът към по-светло бъдеще за родината ни. Със своите инициативи, Мая Ятанска се стреми да създаде общност от трейдъри, които не само ще се радват на личен финансов успех, но и ще допринасят за икономическия ръст на страната.

Енергията и посвещението на Мая намират отзвук и в популярните видеа, които тя публикува в своя YouTube канал. В тях участват известни личности, като Васил Василев – Зуека, който подкрепя нейните усилия и споделя своя опит като емигрант. Двете дълги интервюта с него разкриват не само лични истории, но и полезни уроци за финансова и лична независимост.

Мая Ятанска отправя призив към всички българи в Испания, които може би са извън обхвата на дигиталното пространство, да се включат и използват възможностите, които тя предлага. Тя е готова да помогне на емигрантите да разберат, че могат да постигнат финансова независимост и да се образоват, независимо къде се намират. „Надявам се, че статията ще достигне до колкото се може повече българи, за да разберат, че не са сами и че има някой, който мисли за тях и е готов да им помогне“, добавя Мая с надежда.

В допълнение към видеата и академията си, Мая активно работи за разширяване на своето присъствие в социалните мрежи (Instagram и Tik Tok), за да може да достигне до още повече хора . Тя разчита на силата на общността, за да подкрепя своите усилия и да споделя своите знания с българите навсякъде по света.

Със своята енергична и вдъхновяваща личност, Мая Ятанска стои в основата на мощно движение, което променя живота на много хора. Нейните усилия не само че осигуряват пътища за обучение и личностно развитие, но и вдъхват надежда и мотивация в сърцата на всички, които я следват. Чрез „Маверик Еволюшън“ и своите видеа, тя създава легион от информирани, мотивирани и икономически независими индивиди, готови да допринесат за благоденствието и напредъка на България, където и да се намират.

За всички, които търсят начин да увеличат своите финансови познания, и да се възползват от възможностите, които светът на финансите предлага, Мая Ятанска предоставя стратегията към успеха.

За допълнителна информация или въпроси, може да се свържете с Мая на телефон 675 54 21 79, като тя е готова да обсъди възможностите и да помогне на всеки, който се нуждае от нейната подкрепа. Нека заедно постигнем финансова свобода и успех!

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари:


  1. Edin 24/04/2024

    Доста народ вече е пропищял от нея. Наема персонал да чисти, държи с тех като с животни, креши като луда. Хората работят повече часове от договореното и не им плаща горницата.
    С такова отношение към хората не стига далеч..