Нова дума

Футболната комедия „Спанак с картофи“ ще гледаме в Мадрид на 23 март

zoom Футболната комедия „Спанак с картофи“ ще гледаме в Мадрид на 23 март

14 февруари 2024

Невероятните актьори Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов пристигат в Мадрид, за да зарадват почитателите на театъра с постановката „Спанак с картофи”. Спектакълът е със специалното участие на един от най-успешните български футболисти Мартин Петров и ще се играе на 23 март (събота) от 19 ч. в Teatro Goya Multiespacio (адрес: c/Sepúlveda, 3-5, Madrid).

Въпреки кулинарния привкус в заглавието, комедията наднича в съблекалнята на трио футболни съдии преди и след мача. Трима мъже, уж колеги, уж приятелски настроени, а същевременно съперници за жени и постове. Дали ще спазят уговорката да „работят в екип” в името на общия успех и Големия футбол, и дали ще им се размине само с нецензурния припев „Съдията, съдията…”?

„Спанак с картофи” е една безумно смешна и същевременно интелигентна, съвременна комедия. Тя е световен хит, поставен в повече от 23 страни, сред които: Германия, Русия, Чехия, Италия. Страни, в които футболът е огледало на живота, който ни заобикаля – от политика до псуващия фен.

„Пиесата разказва за живота и сблъсъка на трима мъже, заключени в съблекалня на един футболен стадион. Тези мъже са футболни съдии и всеки от тях носи в себе си свой проблем, своя тема, в които всички ние ще припознаем както самите нас, така и действителността, в която живеем.

Тримата футболни съдии, техните взаимоотношения, страсти, игри, техните конфликти, това са три съдби преплетени през призмата на футбола и поднесени с невероятни комични ситуации и диалози, които ще разсмеят всеки от нас“, споделя режисьорът Богдан Петканин.

Подгответе се за смехотворни ситуации и незабравими моменти на сцената, които ще ви развеселят и ще оставят неповторими спомени.

Билети може за закупите на тел. +34 722 773 603 (Силвена).

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: