Нова дума

Много смях с Любо Нейков в Мадрид на 21 октомври

zoom Много смях с Любо Нейков в Мадрид на 21 октомври

26 септември 2023

Най-забавната театрална комедия „Стани, юнак балкански“ гостува в Мадрид на 21 октомври (събота), от 19 ч. в Teatro Goya Multiespacio (адрес: c/ Sepúlveda, 3-5, 28011 Madrid). Обичаните актьори Любо Нейков и Влади Априлов се събират в култовия спектакъл, насочен основно към българите в чужбина, не само за да ги развеселят, но и да им напомнят защо трябва да се гордеем с нашата история!

Действието в комедийния спектакъл се развива на летището, където комик номер едно на България, се среща с уникалния хумор на Априлов и за 100 минути двамата актьори влизат в различни образи, докато чакат самолета. Очаква ни много смях, сълзи и зареждане с позитивна енергия!

Супер доброто настроение е гарантирано не само от редицата комични ситуации в представлението, но и от неподправения патриотизъм, на който зрителите ще станат свидетели.

Билети може да закупите от тук: https://bit.ly/44897n3  или на тел: 722 773 603 (Силвена). По традиция, преди представлението може да закупите български книги и дискове с най-добрата родопска музика, както и да опитате неустоимите мезета и питиета на Embutidos Plovdiv BG, направени по оригинална българска рецепта и произведени в Испания.

Мадрид е поредната спирка от европейското турне на Любо Нейков и Влади Априлов със спектакъла „Стани, юнак балкански“. На 22 октомври (неделя) гостуват в Палма де Майорка от 19 ч. в Sala Dante, адрес: c. Can Valero 40, 07011 Palma de Mallorca (билети тук: https://bit.ly/3UummdX и на тел. +34 637 09 36 88), а на 9 декември (събота) ще играят в Памплона.

Заповядайте да се посмеете заедно с тях!

 

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: