Нова дума

Виктор Калев с „Грамофонът“ гостува във Валенсия

Виктор Калев с „Грамофонът“ гостува във Валенсия

27 април 2022

Виктор Калев ще гостува във Валенсия на 12.06.2022 г. (неделя) в Teatro Flumen от 20 ч. със своя авторски спектакъл „Грамофонът“. Поканата за посещение е отправена към българите в Испания от организаторите от "LM Si Group" ЕООД:

„Едно великолепно събитие предстои във Валенсия за българската общност!!!

След дългата епидемична пауза и дългото отсъствие от родината може би имате нужда от нещо позитивно с огромна доза смях! 

Ще имате тази възможност – 2 часа СМЯХ с любимия ВИКТОР КАЛЕВ и спектакъла му „Грамофонът“, превърнал се в хит за България.

Във всички градове билетите се изчерпват бързо, а след спектакъла публиката излиза очарована и с желание да го гледа отново, и отново. Този спектакъл е от ония, които наричат „храна за душата”. Ще се смеете със сълзи, ще плачете до сълзи и ще съпреживеете с душата си майсторски изиграните истории от искрената изповед на любимия актьор.

За 2021 г. тази уникална постановка бе обявена за най- успешния театрален проект, за което Виктор Калев заслужено спечели награда „Талант на годината”.

„Грамофонът“ е спектакъл по идея и комични разкази от живота на Виктор Калев! Изключителната игра и влудяващите от смях истории на актьора, базирани на прилики с действителни образи, предизвиква неистова емоция от смях, сълзи и  вълнение.

„Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта. Спектакълът е изграден върху лудите истории на актьора, преплетени с изпълнение на популярни песни на български изпълнители, които изкусният имитатор ще изпълни като в оригинал.

Неговият чувствителен характер и дълбоката му искреност ще ви превържат силно и ще ви накарат дълго да помните тази вечер!

А организаторите са подготвили за вас удобен и красив театър, в който да се чувствате истински комфортно, времето ще отлети неусетно и преживяното ще ви топли дълго.

Смехът е гарантиран, в това се убедиха вече хиляди хора, а забавата е бонус!

Билети, резервации и информация на място във Валенсия: Avenida del Puerto, 144, на тел.:+34 613 199 283, както и в eventim.bg.“

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: