Нова дума

В памет на Стефко от Сливен

zoom В памет на Стефко от Сливен

22 януари 2021

Самоличността на българина, загинал при взрива в Мадрид в сряда, беше установена вчера, както съобщи „Нова дума“. Мъжът е живеел в зоната на площад „Антон Мартин“, недалеч от разрушената сграда. С „Нова дума“ се свързаха приятели на Стефко, шокирани от новината, с молба да публикуваме помен за него:

Мили сънародници,

На 20.01.2021 г. при нелепа злополука в Мадрид загина Стефко Иванов Кочев от Сливен. Един млад мъж, който щеше да навърши 47 години на следващия ден. За нас той беше много добър приятел, услужлив, с чувство за хумор, веселяк…

Един българин с голямо сърце! Имаше любимо хоро – „Тропанка“… Всички негови приятели и познати скърбим от загубата му. Мъката ни е огромна.

Тъй като противоепидемичните мерки не позволяват организиране на бдение в памет на Стефко, нека всеки от нас да го почете с минута мълчание и ако има възможност – да запали свещичка тази вечер.

Почивай в мир, приятелю! Ще ни липсваш!

Поклон и пред паметта на другите жертви на взрива в Мадрид!

 

от приятелите

 

P.S. Искаме да благодарим и на „Нова дума“ – вестника на българите в Испания, като медия, за неуморния труд и за това, че винаги са били близо до нашите съдби. Бъдете здрави!

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: