Нова дума

Oбучение по метода на Рене Мей от Анилу Физ в Мадрид и Барселона

zoom Oбучение по метода на Рене Мей от Анилу Физ в Мадрид и Барселона

5 октомври 2017

На 14-ти октомври в Мадрид (c/ Piragua, 1, Hotel MAYDRIT) и на 15-ти октомври в Барселона (Carrer de la Marina, 132) ще се проведе обучение по метода на Рене Мей от Анилу Физ.

През 2016-2017 бяха проведени обучения на терапевти, които прилагат успешно терапии на Рене Мей в България. Анилу Физ е сертифициран международен инструктор на Рене Мей. Една жена с ангелско излъчване, която за пореден път ще предава това уникално знание на всички желаещи. Отново ще имаме възможността да се докоснем до истинската безусловна любов, с която работи и лекува Анилу Физ.

Обучението е в две части:

• Първата е безплатна и включва „Доброволци на съзнанието“ и обучение в „Емоционална терапия за регенерация на клетката“. Тази терапия ви дава възможност да помагате на другите.

• Втората част включва три платени терапии за помощ и самолечение: Експресивна клетъчна терапия, Арте ритмо и Хуманитария РМ. Средствата, събрани от платените ателиета, подкрепят дейността от фондацията на Рене Мей, който помага на хиляди хора по света.

„Емоционална терапия за регенерация на клетките“ е лечебна техника, при която се стимулират клетките и нервната система чрез леки докосвания по гръбначния стълб и други части на тялото. Терапията помага за болести от всякакъв произход, включително за изцелението на заболявания, причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания. Приложението на терапията отнема между 5-10 минути всяка, което я прави лесна за приложение и дарение. Това е терапия, която може да правите на другите. Поради работата върху гърба и гръбначния стълб не бихте могли да я прилагате на себе си директно, но колкото повече помагате на другите, толкова повече Вашето здраве ще се подобрява, енергията ще се вдига и отговорността за сбъдване на щастие и изобилие в собствения живот ще се превърне в начин на живот.

За повече информация: Виола Васева: тел. 617 816 866 (Мадрид) и Йорданка Дончева: трл. 642 19 25 52 (Барселона)

Пълният текст е публикуван в брой 589 на "Нова дума".

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: