Нова дума

Наталия Кобилкина и нейната империя на щастието

zoom Наталия Кобилкина и нейната империя на щастието

15 юни 2017

Известната психоложка, сексоложка и гуру за личностно развитие Наталия Кобилкина проведе тридневен тренинг за постигане на щастие в Мадрид в началото на юни. Рускинята, която практикува в България, се срещна с екип на „Нова дума“ на 2 юни, малко преди началото на семинара й, и седмица а преди да се омъжи за гърка Такис Дретакис.

 

- Как се роди идеята за семинара Ви в Испания?

- Идеята за семинара в Мадрид се роди благодарение на една от нашите участнички – Аксения. Тя изкара семинара, видя колко беше полезно и трансформиращо за нейния живот и сподели, че иска това да го има и в града, в който живее. Мога да кажа, че цялата ни „империя“ – имам семинари и в Мюнхен, Виена, Лондон, Атина, Ню Йорк, прави хората много щастливи. Радостна съм, че се осъществи една моя мечта – да има семинар и в Испания.

Моите очаквания са да бъдем максимално полезни за хората. Знам, че това ще се разчува, ще има резултати, сватби… Имам доста асистенти, които минаха обучение в предишни градове, и дойдоха тук, за да помагат и подкрепят цялата кауза. Много съм щастлива, че имам добър екип.

- Каква е тайната на Вашата система „Гейша“?

- Тайната ни е как да върнеш самия себе си на себе си. „Гейша“ е система, която позволява да изчистим блокажи, страхове, защитни реакции, които те отдалечават от твоето щастие. Гейша – това е щастлива жена; жена, която си позволява да бъде себе си, да бъде влюбена, красива, отдадена на това, което прави.

За всяка една жена аз намирам нейната формула за щастие. Няма единна, правилна формула за щастие – това, което за един е щастие, за друг е нещастие.

- Това означава, че Вие работите индивидуално с участничките във Вашите семинари…

- Да, ние работим във VIP групи индивидуално. Всяка една застава и казва какво иска – кой иска сватба, кой иска мъж, кой иска дете, кой иска нов бизнес, кой иска повече пари, а моята работа е да видя щом човека има желание, какво стои между него и желанието му. Поглеждам и започвам да задавам въпроси и много бързо и много лесно определям – все пак психологията ми е професия – и карам човек да прави определени упражнения. И докато ги прави, при него желанието се случва.

Една от нашите участнички, която ми помага днес, дойде при мен, защото никога не беше имала мъж в живота си, беше без връзка. Аз я погледнах, казах й какво да направи и вече има стабилна връзка от една година. Така че като следствие има много сватби и много деца.

В Лондон дойде едно момиче, което искаше да забременее. Тя беше ходила 3 години по лекари, но не й се получаваше. Това, което й казах – направихме семейна констилация от метода „Гейша“, и тя забременя няколко дни след това. Просто е много бързо работеща система.

 

Пълният текст на интервюто е публикуван в брой 582 на "Нова дума".

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: