Нова дума

Кичка Бодурова и Стоянка Мутафова в Мадрид на 22 май

Кичка Бодурова и Стоянка Мутафова в Мадрид на 22 май

20 април 2017

На 22 май певицата Кичка Бодурова ще изнесе концерт-спектакъл в Мадрид, който ще бъде със специалното участие на Стоянка Мутафова и бузуки – Диди Николов. Поводът е Денят на българската просвета и култура 24 май. Домакин на събитието, което започва в 20 ч., е театър La Latina (адрес: Plaza de la Cebada, 2 – 28005 Madrid).

Кичка Бодурова ще изнесе свой концерт-спектакъл, в който специално участие взима Примата на родния театър. Мутафова се включва в програмата със свои скечове и култови моменти от ролите й на баба Гицка и др. Поводът за общите им изяви тази година са 40 години творческа дейност на Кичка Бодурова. Точно преди 4 десетилетки певицата стартира своята кариера на турне на Стоянка Мутафова и Георги Парцалев.

Кичка Бодурова е емигрант от години и сподели, че с вълнение очаква срещата си с българската общност в Мадрид, защото има като тяхната съдба – да бъде далеч от родния дом. Певицата няма да пропусне нито една от патриотичните си песни, посветени на Родината и емигранството: "Обичам те, майко, Българийо", "Пак съм у дома", "Къде си тръгнал, сине" и др.

Цените на масовите билети са следните: 20 евро, 25 евро и 30 евро. VIP билета, който осигурява място на първите 2 реда на театъра, е с цена 40 евро, като закупилите го получават подарък CD. За деца до 12 години билетът струва 15 евро.

Билети се продават в следните заведения: бар-ресторант Don Comidón "The one" (Алкала де Енарес), Taberna Bodega Vieja и Taberna Búlgara (Мадрид) и ресторант Míte – aquí es así (Фуенлабрада).

За повече информация и резервации: тел. 722 77 36 03 – Силвена Иванова

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: