Нова дума

Най-красива на 40

Най-красива на 40

20 септември 2012

Повeчето от съпругите на европейските престолонаследници са на около 40 години. Най-младата, въпреки че изобщо не личи (държи се като добра леличка), е 39-годишната белгийска принцеса Матилде, а „най-възрастната“ – родената в Аржентина бъдеща холандска кралица Максима.

Изключение от тази група прави 65-годишната съпруга на принц Чарлз, Камила. Пресата често определя за най-елегантна от всички 40-годишната Мери от Дания, която си съперничи с Максима по чаровност и добри обноски. За нас най-изящната и със сигурност – най-фина, е испанската принцеса, която на 40 години е по-хубава от когато и да било.

Корекция на носа и зъбите, изключителна игра на цветове в кичурите, стройна фигура и все по-добре обмислено облекло направиха от бившата телевизионна журналистка една изключителна дама. Истината е, че всички тези подобрения дойдоха след сватбата й с принц Фелипе. За никого не е тайна, че преди това погледната в профил госпожица Ортис беше леко грозновата, а дефектите в зъбите й си личаха отдалече.

 

Целият текст е публикуван в брой 456 на "Нова дума".

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: