Нова дума

КОНКУРС: ВКУСНО ЛЯТО

26 юли 2012

През лятото ни се иска да се храним по-здравословно – да хапваме повече плодове, зеленчуци, морски дарове... Ясно е, че не винаги успяваме – заради сладоледа, пържената риба с бирата и пиците по време на лятната отпуска (който я има) – но поне се опитваме. Ето защо през този месец ви предлагаме кулинарно предизвикателство – участвайте в нашия конкурс „Вкусно лято”.

Регламентът

Правилата са прости. Изпратете ни своя лична рецепта със снимка на ястие, което приготвяте през лятото. Необходимо е да посочите нужните продукти, начин на приготвяне, името и фамилията си, телефон и имейл за обратна връзка. Изпращайте ни рецептите на имейл novaduma@yahoo.es или ги качвайте в профила ни във Facebook.

Важно! Чрез включването си в конкурса участниците заявяват, че текстът на рецептите и снимките са тяхно дело, и се съгласяват „Нова дума” да ги публикува в печатното си и онлайн издание.

Срокът

Изпращайте рецептите си до края на юли 2012 г. Резултатът ще бъде обявен в първия септемврийски брой на „Нова дума”.

Рецептите

Всички рецепти ще бъдат публикувани в сайта www.novaduma.com, а най-интересните – и в печатното издание на вестника.

Наградата

Измежду всички участници чрез жребий ще бъде изтеглено името на късметлията, който ще получи наградата – книгата „2000 БЪЛГАРСКИ РЕЦЕПТИ”.

Очакваме вашите оригинални предложения с рецепти за „Вкусно лято”!

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: