Нова дума

Прически за принцеси и работещи момичета

Прически за принцеси и работещи момичета

5 януари 2012

Официални модни прически за новогодишната нощ показа в Мадрид един от най-перспективните български коафьори Стилиян Бачев (Стенли). Той е от екипа на стилист Капанов и е член е на професионалната организация „Интеркоафюр – България”. Точно на Бъдни вечер – 24 декември, дискотека „Планет” в Алкоркон (Мадрид) бе домакин на шоуто. Показаните фризури са подходящи и за принцеси, и за работещи момичета, констатираха с усмивка дамите в публиката.

„За първи път съм на подобна демонстрация в Мадрид, и то в дискотека. Заведението бе отворено за всякакъв тип публика, не само за професионалисти, за каквито редовно се организират подобни семинари. Имаше голям интерес. Представих модни прически за празниците, които бяха в унисон със зимните тенденции. Работих с четири модела – момичета от Мадрид. Бях ги подготвил предварително, като им бях навил косите и бяха гримирани професионално. На място направих самите прически”, разказа пред репортер на „Нова дума” Стенли.

Според присъствали на 4-часовото шоу на Стилиян Бачев, фризьорските му умения са предизвикали възхитата не само на сънародниците ни, но и на испанските гости на дискотеката. По време на шоуто някои от присъстващите имаха късмета да спечелят  възможността Стенли да им направи празнична прическа.

 

Целият текст е публикуван в брой 423 на вестник "Нова дума". 

 

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: