Нова дума

Какво ни очаква през новия ТВ сезон?

Какво ни очаква през новия ТВ сезон?

8 септември 2016

Новото начало на телевизионния сезон започва през септември. В програмните схеми на каналите се завръщат любими (и не толкова любими) предавания и сериали. Сега е и най-силният период за новите продукции, които също ще се борят за зрители и висок рейтинг. Какво ни предлагат испанските телевизии за новия сезон?

TELEVISIÓN ESPAÑOLA

Новите предавания, на които испанската национална телевизия залага, са: Poder Canijo с акцент върху методите на обучение и иновациите в образованието, прогарамта за пътувания Destinos de Película с водещ Максим Уерта, толкшоу с Хавиер Карденас, както и дългоочакваният MasterChef Celebrity – специалното издание на кулинарното шоу, в което ще участват звездите Фонси Нието, кайетана Гилен Куерво, Ниня Пастори, Фернандо Техеро, Лолес Леон, Мария дел Монте, Мигел Анхел Муньос, тореадорът Ел Кордобер и Вирхиния Троконис.

Един от новите сериали на телевизията е La sonata del silencio. Историческият филм, който ще ни пренесе всредата на 20 век, е базиран на едноименния роман. В главните роли са Марта Етура, Едуардо Нориега, Даниел Грао и др. Очаква се първият епизод да бъде излъчен в края на септември. Другият е El final del camino, и разказва историята на трима братя. Действието се развива на фона на строежа на катедралата в Сантяго де Компостела, но филмът все още няма насрочена дата за премиерата.

Следващите два сезона на сериала Cuéntame cómo pasó – 18 и 19,  ще се излъчат по националната телевизия. За момента нямат дата на премиерата, но се очаква това да стане през пролетта на 2017 г., тъй като в момента текат снимки в Брюксел.

Продължават и сериалите Acacias 38 и Seis hermanas. Телевизията е планирала в програманта си схема също втори сезон на комедийния полицейски сериал Olmos y Robles и на този за детектива от 19 век Víctor Ros.

Под въпрос е продължението на El Ministerio del Tiempo. Последната серия от втория сезон беше излъчена на 23 май и от тогава досега няма информация за бъдещето на продукцията.

Със сигурност няма да продължат сериалите Águila Roja, който се очаква да приключи всеки момент, El Caso – спрян неочаквано, въпреки добрия рейтинг.

ANTENA 3

Продуцентската компания Juan y Medio ще покаже пилотните епизоди на предаването за срещи El amor está en el aire тази езен по Antena 3.

El Hormiguero започна новия си сезон на 6 септември с гост Пенелопе Крус.

Завръщат се също кулинарното шоу на Karlos Arguiñano, предаването за мистерии Mar de Plástico и сериалът Velvet. Това ще е четвъртият – последен сезон на любовната история между Ана и Алберто.

Tu cara me suena започва новите записи на 13 септември, като вече са известни и осемте състезатели, но не и датата на премиерата. Първата поканена е Кристина Педроче.

Алберто Чикоте отново ще бъде жури в TopChef, което в момента набира участници, но и ще продължи да води предаване за хранене и диети.

 

Пълният текст е публикуван в брой 562 на "Нова дума".

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: