Нова дума

Българите, живеещи в Европа, вече имат възможност да гледат легално в интернет сериалите на bTV

16 януари 2013

Съдържанието на първата българска легална онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео – VOYO – вече е достъпно до потребителите в Европа. Благодарение на партньора на VOYO – myTV.bg – феновете на българските сериали на bTV „Стъклен дом”, „Столичани в повече”, „Седем часа разлика”, „Домашен арест”, „Къде е Маги?”, „Революция Z: Секс, лъжи и музика”, живеещи в Испания, Италия, Германия, Англия и др. европейски страни, могат да гледат любимите си герои и техните истории легално в интернет срещу 5.99 EUR месечно (или 3.75 EUR месечно при годишен абонамент) – където и когато поискат, по удобен и лесен начин. Всички потребители могат да се възползват от специалния 7-дневен период, в който да тестват услугата напълно безплатно – още сега, онлайн на myTV.bg!

Освен родните сериали, ТВ феновете могат да гледат легално целите емисии на bTV Новините, bTV Репортерите, „Тази сутрин”, „Тази събота”, „Тази неделя”, „Хрътките”, „Лице в лице”, bTV Документите, „Часът на мама”, „Духът на здравето” и др.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари:


  1. bo2 29/03/2014

    Изисква се PayPal. За територията на Германия няма 7 дневен тестов период!


  2. vida 30/03/2014

    Е все пак новината е отпреди година и нещо. Нормално е да са променили условията. PayPal не е проблем - поне за повечето хора, които познавам. Ползвам MyTv.bg и съм много доволна.


  3. Eli 03/03/2018

    Бих искала да разбера, защо само тези тъпи сериали могат да се гледат, а това, което е по-интересно не може от чужбина.