Нова дума

Мега BG парти с Малина в Мадрид

Мега BG парти с Малина в Мадрид

6 септември 2012

На 9 септември (неделя) в прочутата мадридска дискотека Joy Eslava ни очаква незабравимо парти с Малина – обещават инициаторите от Bg Eventos. Това е първото събитие, което организират, но амбициите им са дългосрочни.

[ Още ]

Ferrari – най-обичаната в Испания марка. BMW – най-споменаваната

2 август 2012

Най-любимата марка коли на испанците е Ferrari, а BMW е най-споменаваната, показват резултатите от проучването „Марките, които обичаме”, осъществено от онлайн банката ING Direct и бизнес училището IESE. Изследването анализира кои са качествата, оценявани най-високо от купувача при избор на определена марка в различни сектори, като е обърнато внимание и на емоционалния аспект...

[ Още ]

КОНКУРС: ВКУСНО ЛЯТО

26 юли 2012

През лятото ни се иска да се храним по-здравословно – да хапваме повече плодове, зеленчуци, морски дарове... Ясно е, че не винаги успяваме, но поне се опитваме. Ето защо през този месец ви предлагаме кулинарно предизвикателство – участвайте в нашия конкурс „Вкусно лято”.

[ Още ]

Миравет – замъкът на тамплиерите

Миравет – замъкът на тамплиерите

13 юли 2012

Илияна Илиева-Дъбова е директор на българското училище в Тарагона, преподава и на българчетата в Барселона. В блога й – www.ilianailieva.blogspot.com, има интересни материали, които се публикуват за първи път на български език. Тук може да намерите интересната история за замъка Миравет .

[ Още ]

До 3 юни – автомобилен салон в Мадрид

До 3 юни – автомобилен салон в Мадрид

1 юни 2012

Президентът на Автономна област Мадрид Есперанса Агире, заедно със съветника по икономическите и финансови въпроси Персивал Манглано, откри миналата седмица 9-то издание на Международния автомобилен салон в испанската столица.

[ Още ]