Нова дума

Идва ли краят на света?

Идва ли краят на света?

22 ноември 2012

Потоп, пожар, ужасно бедствие, краят на света... Това ли ни чака след по-малко от месец, на 21 декември 2012 г.? С наближаването на датата...

[ Още ]

Какво да правим с лошите новини

22 ноември 2012

Макар и да не са свързани лично с нас, отрицателните послания предизвикват неувереност, катастрофален поглед към живота и бъдещето, и засягат пряко здравето ни. Основавайки се на мненията на изтъкнати специалисти в областта на психологията и средствата за масова информация, испанският журналист Франсеск Мирайес твърди, че има начин да се преборим с това явление.

[ Още ]

Коледната лотария – късмет и бизнес

Коледната лотария – късмет и бизнес

15 ноември 2012

Наближава 22 декември, когато Коледната лотария – Lotería de Navidad – за пореден път ще донесе опияняваща радост за някои и горещо разочарование за милиони. Извънредният коледен тираж осигурява почти половината от лотарийните продажби в Испания.

[ Още ]

За химията и любовта

За химията и любовта

11 октомври 2012

“Преди да сключите брак проверете дали ви понася миризмата на партньора, но без парфюм и паста за зъби”...

[ Още ]

Най-красива на 40

Най-красива на 40

20 септември 2012

Повeчето от съпругите на европейските престолонаследници са на около 40 години. Най-младата, въпреки че изобщо не личи (държи се като добра леличка), е 39-годишната белгийска принцеса Матилде, а „най-възрастната“ – родената в Аржентина бъдеща холандска кралица Максима.

[ Още ]