Нова дума

Григор започва в Мадрид във вторник след 13 ч.

Григор започва в Мадрид във вторник след 13 ч.

4 май 2015

Григор Димитров започва участието си на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид във вторник - 5 май. Българинът е поставен под номер 10 в основната схема. В първия кръг на сингъл ще срещне американецът Доналд Йънг, който в момента е 51-ви в ранглистата на ATP.

Мачът е втори за деня на втория по големина корт "Аранча Санчес-Викарио". Първата среща на този корт започва в 11 ч. и е между Виктория Азаренка (Беларус) и Айла Томлянович (Хърватия).

Най-добрият български тенисист ще излезе на корта срещу Йънг след 13 часа. Григор Димитров и американецът са играли четири пъти помежду си досега, като българинът има три победи.

Също днес Димитров започва и представянето си на двойки на турнира от сериите "Мастърс" на червени кортове в испанската столица. Българинът ще си партнира с Юрген Мелцер (Австрия), като в първия кръг двамата ще срещнат представителите на Франция Жо-Вилфрид Цонга и Гаел Монфис. Срещата е последна за деня на Стадион 3 на кортовете на Caja Magica.

При евентуален успех Димитров и Мелцер ще спорят във втория кръг срещу номер 5 в схемата Ненад Зимонич (Сърбия) и Марцин Матковски (Полша).

Информация за това как може да се закупят билети вижте тук - http://www.madrid-open.com/tipos-de-entrada/

 

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: