Нова дума

Лагер на „Реал” – Мадрид, в Бургас. Могат да се запишат всички деца между 7 и 17 години

Лагер на „Реал” – Мадрид, в Бургас. Могат да се запишат всички деца между 7 и 17 години

12 юли 2013

Първият спортен лагер на Фондация „Реалмадрид”, в България ще бъде в Бургас от 28 юли до 3 август. Това съобщи за в. „Нова дума” треньорът Александър Дюлгеров, който работи в кралския клуб. Все още има свободни места, така че, ако искате да запишете детето си да тренира футбол с професионалисти от школата на „Реал” – Мадрид, може да го направите до 25 юли в сайта http://www.campusexperiencebulgaria.com.

„Спортният лагер е място, където децата могат да открият нови приятели, да научат нови неща, да развият двигателни качества и технически умения. Стремим се да направим лагера място, където всеки участник има възможността да покаже най-доброто от себе си, да бъде съпричастен и да се потопи в атмосферата на „Реал” – Мадрид. В дневната програма са включени двуразови тренировки”, казват организаторите и допълват: „Ние предлагаме възможност да научат, да играят и да подобрят спортните си умения, докато прекарват най-хубавите дни от лятото в забавления и игри по време на спортния лагер. Не ги лишавайте от положителните емоции, които могат да съберат на нашият спортен лагер, където – наред с овладяването на качества и умения – ние отделяме внимание и на дисциплинарното възпитание. Спортният лагер е мястото, което прави децата отбор, прави ги приятели, изгражда ги като отговорни и амбициозни хора, убедени в собствените си възможности”.

Фондация „Реалмадрид” ежегодно организира по няколко подобни лагера в страни от цял свят. За първи път това ще се случи в България, а в последните години домакини на подобни прояви в региона бяха Румъния и Унгария.

Предлагат се и по-ниски цени за участниците. Всеки един от тях ще получи спортен екип на Фондация „Реалмадрид (1 тениска, 1 панталон, 1 шапка и 1 чифт чорапи) и акредитираща диплома за завършен лагер, а няколко ще бъдат избрани от треньорите да пътуват до Испания.

За повече информация: info@campusexperiencebulgaria.com, +359 893 33 28 25, http://www.campusexperiencebulgaria.com.

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: