Нова дума

От Испания гласуваме за Крисия само онлайн

От Испания гласуваме за Крисия само онлайн

13 ноември 2014

Европейският съвет за радио и телевизия (EBU) и телевотинг провайдъра за Детската Евровизия представиха дългоочакваното нововъведение, което ще позволи на хората извън участващите страни също да излъчат свой фаворит. Те ще могат да гласуват онлайн чрез специална платформа на сайта http://www.junioreurovision.tv/page/timeline, където също така ще могат да гледат и конкурса.

Испания не участва в конкурса, така че българите, живеещи тук, могат да гласуват само по интернет.

Гласуването на неучастващите страни ще бъде само за себе си и няма да се добавя към общия резултат. То обаче ще излъчи победител, който ще получи специална награда. Опцията за онлайн гласуване ще бъде активна само извън участващите страни. Иначе хората, които се намират в 16-е участващи държави ще могат да гласуват по традиционния начин, като за целта гласуват на телефонните номера, които местните телевизии изписват на екрана.

Крисия, Хасан и Ибрахим ще изпълняват песента „Планетата на децата” от втора стартова позиция в шоуто на 15 ноември в Малта, което започва в 19 ч. испанско време. Българската телевизия, която ще излъчи спектакъла, е БНТ.

Подробности - тук http://eurovision.bnt.bg/podkrepi-bulgaria/

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: