Нова дума

България е там, където са българите!

25 юни 2015

Здравейте!

Пишем ви от Richmart Vintage. Ние сме организаторите на световната кампания за популяризиране на българските танци, която се състоя на 24 май. Хиляди българи се включиха в кампанията и изпратиха видео клипове в подкрепа на българските танци, които имаха над 10 милиона гледания от българи и чужденци от над 60 държави.

Ние продължаваме! Нашата цел е да се популяризира България в световен мащаб - българският фолклор, туризъм и индустрия. Да се направи реклама на България, без да се харчат за това пари от бюджета. България е там, където са българите!

Нека отпразнуваме и 6 септември и 22 септември отново с български танци.

Можете да ни изпращате информация за всички ваши събития, които организирате - новини, снимки, видео. Ние ще ги публикуваме в richmart-vintage.com и във Facebook.

Ще се радваме да ни съдействате за популяризиране на България и българското в държавата, в която живеете. Ще се радваме да ни изпратите контакти и на други организации, които биха подкрепили нашите инициативи. Всички български организации в чужбина ще популяризираме в нашия сайт richmart-vintage.com

Поздрави!

 

Екипът на Richmart Vintage

Сподели в:  facebook twitter google+
Коментирай

Коментари: