Нова дума

Kак да спасим имуществото си от съдия-изпълнител

Kак да спасим имуществото си от съдия-изпълнител

12 декември 2013

Длъжници са измислили нов хитър начин как да спасят ценни вещи от съдия-изпълнители. Това разкрива Павел Кърлев, секретар на Федерацията на потребителите. Длъжниците с просрочени сметки съм парното или други монополисти се изхитряват, като правят нотариално заверен опис на любими вещи, обявявайки, че лицето Х е техен близък, им ги е дал на отговорно пазене.

[ Още ]

Субсидиите за партиите – само с лев по-ниски

9 декември 2013

Партиите в парламента решиха окончателно да орежат държавните си субсидии догодина. Текстът, който нажежи политиката през последните седмици, беше приет на второ четене без нито едно изказване. Така Народното събрание гласува в закона за бюджета, че догодина...

[ Още ]

"Глас Народен" набира предложения за евродепутати онлайн

"Глас Народен" набира предложения за евродепутати онлайн

5 декември 2013

Партия "Глас Народен" стартира кампанията си за избор на кандидати за евродепутати. Тя е под мотото: "Избери своя евродепутат".

[ Още ]

Испания пак търси български берачки на ягоди

28 ноември 2013

През януари в Хасково и Разград ще се проведат интервюта за работа в селското стопанство в Испания. Конкретната работа е бране на ягоди. Срокът за набиране на заявления е 20 декември 2013 г., съобщиха от Агенцията по заетостта. Работодателите предлагат брутно заплащане 39,48 евро на ден, като чисто след внасяне на социални, здравни осигуровки и данъци за работещите остават 38 евро. Наетите сами заплащат на разходите за път до Испания, като цената на билета...

[ Още ]

Промоции на България Ер за полети от Мадрид и Барселона до София

Промоции на България Ер за полети от Мадрид и Барселона до София

15 ноември 2013

Само до 22 ноември можете да закупите промоционалната оферта на България Ер от Барселона до София и обратно. Места има и за празничните дни през декември и януари, уточниха от туристическа агенция Viatges del Moianes. Цената за двупосочен билет е от 140 евро (без включена такса за издаването му). Авиокомпанията продължава да изпълнява два полета седмично от столицата на Каталуния и през зимния сезон. Сутрешното им разписание всеки вторник и събота е удобно и подходящо за трансфери.

[ Още ]